Sunday Mar 31, 2024

#22 Hans-Petter Johansen

 


Velkommen til Lazz Uncut #22
Lytt her : www.lazzmusic.com

I denne episoden har vi den ære av å ha med oss en ekte legende innen musikkbransjen, ingen ringere enn Hans-Petter Johansen. Hans-Petter har en imponerende CV som inkluderer å være manager for Ken Hensley fra legendariske Uriah Heep. Han har også vært en sentral aktør bak suksessen til Gressvik Summerparty i 20 år, hvor han har sørget for at noen av de største artistene fra 70-tallet har kunnet skinne på scenen.

Med en lidenskap for musikk som strekker seg langt tilbake, deler Hans-Petter med oss en unik innsikt i musikkhistorien. Han tar oss med på en reise gjennom norske band fra fortiden, inkludert hans egne opplevelser og bidrag til musikken. Fra å starte som lysmann i en ung alder har Hans-Petter fulgt rockehistorien tett, både nasjonalt og internasjonalt, og har jobbet med alt fra ukjente talenter til verdenskjente artister.

Bli med oss for en spennende samtale om musikkens verden sett gjennom øynene til en ekte ildsjel og pioner i bransjen. Dette er en episode du ikke vil gå glipp av!

 
 

 

 

Comments (0)

To leave or reply to comments, please download free Podbean or

No Comments

Lazz Music

Podcast Powered By Podbean

Version: 20240320